top of page

Vi har fuld fokus
på dine mål

Vi er eksperter i messer. Og kan hjælpe dig fra første idefase til, at vi tager messestanden ned og opbevarer den i perioderne mellem dine forskellige messer.

 

For os handler det om, at du når dine mål. Det sikrer vi via et design, som giver høj synlighed og brugbarhed. Det gør vi med sikker projektstyring og produktion, som giver dig ro i maven. Præcis transport og opstilling er en selvfølge. Efter messen sørger vi for at afmontere din stand og opbevare den til næste gang. Endelig inviterer vi dig til en evaluering, hvor vi sætter fokus på det, der er gået godt – og det, der måske kan forbedres til næste messe.

 

Dit DNA styrer vores fælles projekt

Hos os er du ikke et nummer i rækken. Vi involverer os 110% i vores fælles projekt. Dit DNA er vores designmæssige udgangspunkt og rettesnor, når vi giver din identitet som brand eller virksomhed et udtryk, som gør indtryk på dine gæster på messen.

 

Sæt i gang og sov roligt om natten

Vi udarbejder og følger en præcis projektplan og sørger for, at alt logistik og produktion klapper, så leverancer og leveringer sker til aftalt tid på aftalt sted. Og til aftalt pris.

 

Vi står for at producere alle elementer til messen. Vi klarer kontakt til messecentrene, når det drejer sig om at få godkendt messedesign, bestilling af strøm, ophæng, af- og pålæsning, opbevaring af tom gods under messen, internet, rengøring m.v.

 

Efter messen afmonterer vi din stand og kører den tilbage til vores lager, hvor den står trygt og godt til næste messe kalder.

 

Selv økonomien har vi optimeret. For som kunde hos Fon Fairs lejer du det meste til din messestand. Dermed sparer du ikke bare penge i forhold til produktion m.v. Det er også sund og bæredygtig fornuft.

bottom of page